Vi på InfraMax strävar efter att vara en ansvarstagande aktör inom infrastruktur. Vårt engagemang för hållbarhet är starkt och vi vidtar åtgärder för att minimera vår påverkan på miljön, upprätthålla en säker arbetsmiljö och leverera högkvalitativa resultat.

Miljö:

Vi är dedikerade till att följa alla relevanta miljölagar och förordningar, och vi arbetar i enlighet med ISO 14001-certifieringen för att säkerställa att vårt miljöarbete är effektivt och hållbart.

Genom att minska avfall och effektivisera användningen av resurser arbetar vi mot att minska vår ekologiska fotavtryck.

Vårt mål är att bli klimatneutrala och aktivt bidra till att mildra klimatförändringarnas effekter.

Socialt ansvar:

Vi prioriterar våra medarbetares hälsa och välbefinnande genom att skapa en trygg arbetsmiljö och genomförande av hälsokontroller för att främja arbetsrelaterad hälsa.

Vi strävar efter att bygga en inkluderande och respektfull arbetsplats där mångfald värdesätts.

Kvalitet:

InfraMax har implementerat ett strukturerat kvalitetsledningssystem (QMS) i enlighet med ISO 9001-standarden för att säkerställa hög standard i vårt arbete.

Vi genomför rigorösa kvalitetskontroller och inspektioner för att säkerställa att våra projekt lever upp till eller överträffar överenskomna specifikationer och kundkrav.

Vi vet att det alltid finns utrymme för förbättring, och vi fortsätter att sträva efter att göra vårt arbete mer hållbart och ansvarsfullt. Vår övertygelse är att hållbarhet är grundläggande för vår och våra kunders framgång, och vi ser fram emot att fortsätta arbeta mot en mer hållbar framtid.

Loading...